Пракса

Интервеј е компанија специјализирана за обезбедување на најсовремени ИТ решенија базирани на најнова технологија. Нашите клиенти се банки, пензиски фондови, инвестициски фондови и други финансиски институции во Македонија и САД.

Стани дел од тимот на Интервеј, комуницирај директно со нашите клиенти, развиј сопствена мрежа на контакти и биди ценет и почитуван. Во моментов имаме потреба од кандидат:

Практиканти програмери


Главни должности и одговорности:
  • Повремена вклученост во развој и одржување на нови финансиски информациони системи и мобилни апликации
  • Постојано учење и запознавање со нови технологии

Потребни квалификации:
  • Познавање на Angular, вклучувајќи HTML, JavaScript, jQuery, CSS
  • Познавање на Java Spring
  • Познавање на SQL и MySQL Server
  • Познавање на концептот Објектно-ориентирано програмирање
  • Познавање на релационен модел на бази на податоци и ORM
  • Познавање на англиски, пишан и говорен
  • Не е потребно истовремено познавање и искуство на сите горенаведени технологии. Желба за постојано учење и запознавање со нови технологииАко ова ви звучи интересно и верувате во Вашето искуство и личен став можете да додадете голема вредност на нашиот тим, тогаш ве молиме испратете CV на следниот маил contact@interway.com.mk