Дома
Клиенти
Сервиси
Продукти
Контакт
За нас
 
Кои сме ние...

Interway e компанија специјализирана за развој на апликации и технолошки решенија за финансиско информационен менаџмент. Во основа наши клиенти се банки, брокерски куќи и други финансиски институции, коорпорации и поединци. Основана во 1994 година, Interway прерасна во клучен провајдер на решенија за македонската брокерска индустрија. Во развојот на решенија нашите маркет специјалисти и инженери ја разбираат потребата од предвидување на развојот на пазарот и предвремено реорганизирање на трендовите.

Одличните и опширни познавања од финансиската инфорамациона индустрија и долгогодишното искуство, овозможуваат тимот на Interway да развива брзи и ефикасни решенија. Нашата основна компетентност се Windows базирани апликации, како и широк опсег на решенија базирани на web-технолигија, дизајнирани да им излезат во пресрет на финансиските стручнаци, компании и поединци.

Copyright © 2012 - www.interway.com.mk