Дома
Клиенти
Сервиси
Продукти
Контакт
За нас
Наши продукти...
Логирај се
Логирај се
Кои сме ние...
Интервеј е компанија специјализирана за изработка на апликации и технолошки решенија за финансискиот информационен менаџмент. Во нашата база на клиенти спаѓаат банки, брокерски куќи и финансиски институции, корпорции и индивидуи...
Повеќе
Наша Мисија

Да бидеме водечкиот провајдер на Финансиски IT продукти и услуги во Македонија, и клучниот во промовирањето и имплементирањето на Финансиските Информациони Системи и Услуги во Југоисточна Европа, преку конкретни проекти . .

Повеќе
Copyright © 2012 - www.interway.com.mk